T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KEPEZ - GÜLVEREN ANADOLU LİSESİ

TARİHÇEMİZ

                                                               TARİHÇEMİZ                                                        

 

          Okulumuz 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılına Kepez Toros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde misafir olarak başlamış olup, 3 Aralık 2018 tarihinde Okul Müdürümüz Canan ERGEN EŞER kuruculuğunda yeni binasına taşınmıştır. Kepez ilçesi Gülveren mahallesinde 3705 sokak, Akdeniz Üniversitesi karşısında açılan yeni binamızda eğitim öğretim faaliyetimize devam etmekteyiz. 

          Okulumuz 24 derslik,3 laboratuvar, 2 atölye, 1 kütüphane, 1 konferans salonu, 2 açık ve 1 kapalı spor sahası, 1 ölçme değerlendirme ve proje odası, 1 bahçe satranç sahası ile  öğrencilerimize eğitim, kültürel ve sportif faaliyetlerini rahatça gerçekleştirebilme imkanı sunmaktadır.  

           Öğrencilerin farkındalık düzeylerinin arttırılmasına, bilgiye ulaşma yollarının öğretilmesine, sorun belirleme ve çözme becerilerinin geliştirilmesine, sanat ve sporda yeteneklerine göre yönlendirilmesine, temel kültürel değerlerimizin yaşatılmasına, gelecekte toplumun gelişmesine katkı sağlayabilmelerine olanak sağlayacak olan bir ortamı sunmayı kendine misyon olarak belirleyen okulumuz bu çizgisini koruyarak geleceğimize yön verecek yeni nesiller yetiştirmeye özen göstermektedir. 

       

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.03.2019 - Güncelleme: 02.09.2020 12:03 - Görüntülenme: 3668
  Beğen | 21  kişi beğendi